Weblap készítés

Honlapkészítés WordPress rendszerben, keresőoptimalizálás, jelenlét a közösségi médiában

Weblap készítés - Honlapkészítés WordPress rendszerben, keresőoptimalizálás, jelenlét a közösségi médiában

WordPress honlap készítése

Honlapkészítés oly módon, hogy később Ön is tudja módosítani a tartalmat.

Ha nem kíván ezzel a lehetőséggel élni, akkor is egy könnyen, gyorsan módosítható, alakítható, korszerű honlapot kap, amit a későbbiekben szívesen bővítünk új tartalommal.

A WordPress egy olyan honlapkészítő rendszer, ami felhasználóbarát, rengeteg ingyenes bővítménnyel és sablonnal rendelkezik. Ezek a sablonok és bővítmények teszik lehetővé, hogy honlapja mindig ki tudja elégíteni a honlappal kapcsolatos igényeket.

A honlapra kerülő tartalmat most is, mint minden esetben, Öntől a honlap tulajdonosától várjuk.

Szöveg, képek, elgondolások a honlappal kapcsolatban. Ezeket céleszerű leírni, hogy a megbeszélésen semmi se maradjon ki.

Ha a szöveggel kapcsolatban jelenleg még nincsenek elképzelései, vagy nem biztos abban, hogy megfelelő lesz-e, semmi gond, megbeszéljük, segítünk.

Minden esetben egy munka elvállalása előtt megbeszéljük a leendő megrendelővel, mire gondolt, milyen honlapra lenne szüksége. Ha most nem tudja megfogalmazni, akkor együtt végiggondoljuk. Tudunk úgy kérdezni, hogy kialakuljanak az elképzelések.

A honlap készítésének árát akkor tudjuk megmondani, ha tisztázódtak az elvárások, a feladat nagysága.

Példaként:

Ha Önnek egy induló 4-5 oldalas honlapra van szüksége, amin oldalanként legfeljebb 1-2 kép szerepel, a tartalom oldalanként "normális" hosszúságú, a cég bemutatását, a terméke, szolgáltatása bemutatását, elérhetőségét, kapcsolati oldalt tartalmaz, és mindezt egy olyan sablonnal, amin nagyon keveset kell változtatni, akkor 35.000 Ft-ért elkészítjük Önnek.

Ez az ár tartalmazza az előzetes tanácsadást, a WordPress telepítését a tárhelyre (amennyiben a tárhely szolgáltatója engedélyezi az ügyfeleknek a telepítést), beállítások elvégzését, keresőoptimalizálási beállításokat, menürendszer kialakítását, szöveg, képek elhelyezését, valamint új bejegyzések készítésének betanítását is.

(A normális hosszúságon azt értem, hogy a honlap oldalai nem több(tíz) A4-es oldalnyi szöveget tartalmaznak.)

A feladat elvállalásakor rögzítjük, milyen munkát, milyen terjedelemben, milyen ütemezésben, mennyiért végzünk el, és ehhez Önnek milyen információkat kell megadnia számunkra.

 Érdeklődését, kérdéseit várjuk a studio@web-lap-keszites.net e-mail címen