Weblap készítés

Honlapkészítés WordPress rendszerben, keresőoptimalizálás, jelenlét a közösségi médiában

Weblap készítés - Honlapkészítés WordPress rendszerben, keresőoptimalizálás, jelenlét a közösségi médiában

Ingyenes honlapokról

Nincs semmi baj az ingyenes honlapokkal, ha a magánéletben használjuk.

Üzletileg már nem annyira javasolt. Egyáltalán nem javasolt a használata.

Mit üzen egy ingyenes honlap?

Vállalkozó vagyok, de olyan csóró, hogy évi 20 ezer forintot nem tudok kifizetni egy domain név és tárhely fenntartására. A honlapomat is inkább magam készítem (gányolom össze), de nem fogok ezért egy fillért se kifizetni. Az a lényeg, jöjjön a pénz, de ne kelljen fizetni semmiért.

Miért nem jó az ingyenes honlap, amit különböző honlapépítő helyeken készítenek el?

Ha már láttunk ilyen honlapokat, akkor az bizonyára feltűnt, hogy kis kivételtől eltekintve a honlapok tele vannak hirdetésekkel. És nem, nem a honlap tulajdonosa profitál ebből! A hirdetéseket kapja, kötelező jelleggel.
A másik ilyen, hogy egy hosszabb domain nevet látunk, amiben ponttal elválasztott névrészek vannak, aminek az egyik része olyan, amit már más honlapoknál is láttunk.

Gyakran, meg kell valljuk, elég ronda honlapokat készítenek ezeken a helyeken az emberek. A leginkább zavaró az, amikor a "szabad" helyekre a honlapépítőt adó cég saját magát és többi honlapját hirdető részeket helyez el. Abból viszont jó sokat.

Az ingyenes honlap felett nem rendelkezünk, bármikor fizetőssé válhat, vagy megszűnhet a szolgáltatás.

Célszerű az ingyenes honlapról áttérni a "rendes" honlapra. Megmaradhat az ingyenes is, de vezessük át róla a látogatókat az "igazi" honlapunkra.