Weblap készítés

Honlapkészítés WordPress rendszerben, keresőoptimalizálás, jelenlét a közösségi médiában

Weblap készítés - Honlapkészítés WordPress rendszerben, keresőoptimalizálás, jelenlét a közösségi médiában

Honlapelemzés

Mit jelent a honlapelemzés?

Kicsit messzebbről kezdem a választ.

A saját honlapja Önnek kicsit olyan, mintha a gyermeke lenne. Szereti, sajátjának tekinti, úgy gondolja, ez így jó, ahogy van. Lehet, hogy már tudja, valami nem jó, mert nem teljesít úgy, ahogy elvárná.

Rokonokat, barátokat már megkérdezett a honlapjáról, lehet, hogy egészen eltérő véleményeket kapott, de lehet, hogy udvariasságból mindenki megdícsérte.

A honlapelemzés azt jelenti, hogy egy kívülálló, független személy megnézi a honlapot, annak minden oldalát. A vevő, megrendelő szemével tudja ezt megtenni, hiszen nem kötődik a vállalkozáshoz, a honlap tulajdonosához.

Ismerjük a mai honlap iránt támasztott elvárásokat, olvasói igényeket. Sok honlapot nézünk, tudjuk, a valóságban milyen honlapokkal kell Önnek veresenyeznie. Elemezzük a honlapot a használhatóság szempontjából, a külalakját, tartalmát, információtartalmát. Belekukkantunk a kódolásába is, ahonnan szintén sok információt tudunk meg.

Ahogy végignézzük a honlapot, úgy írjuk le véleményünket, sorban a megtekintett oldalakról.

Nem udvariaskodást kap tőlünk, kritikát. Nem megsérteni akarjuk a kritikával, csak felhívni a figyelmét olyan dolgokra, amik elkerülték a figyelmét, és olyan dolgokra, amikről Ön nem is tud.

A honlapelemzés eredményét írásban kapja meg.

Tehát mit fog megtudni a honlapelemzésből?

  • Azt, hogy egy kívülálló (vevő, megrendelő, érdeklődő) milyennek látja a honlapot. Használhatónak, korszerűnek látja-e, vagy úgy érzi, itt megállt az idő.
  • Azt, hogy a kódokba betekintve mit tudtunk meg a honlapról.
  • Azt, hogy különböző teszteknek alávetve honlapját, milyen eredményeket kaptunk.

A honlapelemzést 8.000 Ft-ért végezzük el.

Ha a honlapelemzés után Ön úgy dönt, frissítsünk a honlapján, vagy teljesen dolgozzuk át, akkor ennek munkadíját csökkentjük a honlapelemzésre már kifizetett összeggel.

Ha nem elégszik meg azzal, hogy tudja, mi az, amit kifogásoltunk, változtatásra ajánlottunk, akkor Önnek a szolgáltatásunk másik változatára van szüksége.

Míg a fentebb vázolt esetben csak leírjuk azt, amit nem értünk, nem tartunk jónak, stb, addig a "Honlapelemzés javaslatokkal" szolgáltatásunk megoldási javaslatokkal is szolgál.

Ekkor az elemzésben megtalálja a hibák kijavítására tett javaslatunkat is. Ezek lehet, hogy nagyon könnyen megvalósítható javaslatok, amihez szinte nem is kell a honlaphoz hozzányúlni, vagy csak minimális mértékben, és lehet, hogy olyan javaslatok, amik nagyobb munkát jelentenek.

Ön eldönti, a javaslatok közül melyiket valósítja meg. Mi csak javaslunk.

A honlapelemzés javaslatokkal szolgáltatás ára 15.000 Ft.

Itt is igaz, hogy ha a továbbiakban honlapja átalakításával bíz meg bennünket, ezt a 15.000 Ft-ot jóváírjuk Önnek.

Kérdése van? Érdekli a honlapelemzés? Szeretné tudni, mit mond egy szakértő és egyben független látogató?

Írjon, telefonáljon!

Kérdéseit, érdeklődését, véleményét várjuk a studio@web-lap-keszites.net email címen.

Közvetlenül, a honlapról is tud írni, a Kapcsolat menüpont alatt található űrlap segítségével.