Weblap készítés

Honlapkészítés WordPress rendszerben, keresőoptimalizálás, jelenlét a közösségi médiában

Weblap készítés - Honlapkészítés WordPress rendszerben, keresőoptimalizálás, jelenlét a közösségi médiában

Honlap felújítás

Van már honlapja, esetleg évek óta.

Ez bizony hosszú idő. Ha ezen idő alatt csak a legfontosabb adatokban történt változásokat vezették át a honlapon, akkor mára már ez a honlap kissé ódivatúnak tűnhet.

A honlapok is "divatoznak". Egyik évben ez, a másikban meg az a trendi. Nem mondom, hogy minden újdonságot azonnal majmolni kell, de ha már azt látjuk, hogy az általunk olvasni szokott honlapok egy egészen más stílust képviselnek, mint a sajátunk, akkor ideje van egy kis változtatásnak.

Lehet, hogy egy új külső jót tenne a honlapnak, a látogatottságnak, így végső soron a vállalkozásnak.

Lehet, hogy a tartalmat kell átalakítani, átfogalmazni, újragondolni. 10 éve természetes módon ajánlották azt, mutatkozzon be a cég a honlapja főoldalán. Ma ez az egyik legjobban üldözött tartalom, ha a főoldalról beszélünk. Időnként felül kell vizsgálnunk, hogy a honlapunk szerkezete megfelel-e az időszerű ajánlásoknak.

Nincsenek kőbe vésett szabályok arra vonatkozólag, milyen legyen az Ön honlapja, de nem érdemes szembe menni az árral. A tartalomra, külsőre vonatkozó ajánlások sokszor kutatásokon, méréseken, vizsgálatokon alapulnak. Ma már szinte mindent lehet mérni, így azt is, hogy egy honlapon mit néznek és mennyi ideig néznek a látogatók.

Az olvasók egyre türelmetlenebbek, válaszokat keresnek, de gyorsan. Ha egy pillantással úgy ítélik meg, érdektelen az oldal, már mennek is tovább. Nincsenek tekintettel arra, hogy valaki úgy gondolta, először alaposan bemutatja a cégét, majd felajánlja szolgálatait.

A honlap felújítás jelentheti azt, hogy csak kisebb beavatkozásokat kell végezni a honlap struktúráját, kinézetét, tartalmát illetőleg, de azt is, hogy egy teljesen új honlappal kell előállni.

Sokszor egyszerűbb és könnyebb, gyorsabb egy teljesen új honlapot elkészíteni, mint egy régit foltozgatni. Főleg, ha a régi honlap olyan elemeket is tartalmaz, amiket ma már nem ajánlanak, amik nemhogy előbbre vinnék a keresőkben, hanem inkább visszatartják.

Ha úgy gondolja, ráférne a honlapjára egy kis ráncfelvarrás, vagy egy nagyobb tatarozás, keressen bennünket!

Várjuk levelét a studio@web-lap-keszites.net e-mail címen.