Weblap készítés

Honlapkészítés WordPress rendszerben, keresőoptimalizálás, jelenlét a közösségi médiában

Weblap készítés - Honlapkészítés WordPress rendszerben, keresőoptimalizálás, jelenlét a közösségi médiában

Ami mindenkit érdekel

Mennyibe kerül egy honlap?

A nulla forinttól kezdve felfelé határ a csillagos ég. Ennyi biztos. Sok tényezőtől függ, hogy mennyibe kerül egy honlap.

Nem úgy írom, hogy a honlap elkészítése, mert nem csak elkészíteni kell a honlapot, ahhoz kell domain név is, amin megtalálják, és kell tárhely, ahol el tudjuk helyezni.

Maga a honlapkészítés ára is nagyon eltérő lehet. Sok tényező van, amit az ár kialakításánál figyelembe vesznek. A pocakrácsapásos módszer nem jó, mert nem tudhatjuk, mi mindent kell majd a honlapon elhelyezni, milyen extra lehetőségeket igényelnek, milyen kinézete lesz, milyen programozási feladatokat jelent, és még sokáig lehetne folytatni.

Az ingyenes tárhelyen, aldomainen elhelyezett saját készítésű honlap például annyiba kerül, amennyi időt a készítője rááldoz.

Ha mindenért fizetni kell, akkor a domain név és tárhely költsége lesz a kisebb tétel, a honlap készítésére fordított költség viszont nagyban függ attól, milyen igények vannak.

Jó esetben is rá kell áldozni néhány tízezer forintot, de ekkor még nem szabad elvárni azt a bonyolultságot, kidolgozottságot és egyediséget, ami egy másik honlapban megfogott. Ezért a pénzért egy néhány oldalas, egyszerű honlapot kap a megrendelő.